Klaar voor kleur met Tranquil Dawn™

Met trots presenteert Flexa wereldwijd dé Kleur van het Jaar 2020: Tranquil Dawn™

Flexa heeft naar aanleiding van haar wereldwijde kleuronderzoek Tranquil Dawn™ uitgeroepen tot dé interieurkleur van het Jaar 2020. Tranquil Dawn™ is een lichte groengrijze tint met een blauwe ondertoon. De kleur past zich aan afhankelijk waarmee deze wordt gecombineerd en hoe de lichtval is. De naam verwijst naar de zonsopgang en het licht wat daarmee gepaard gaat. De kleurschakeringen die je daarin ziet, zie je ook in Tranquil Dawn™. De kleur voelt helder aan en straalt licht uit. Deze interieurkleur is op vele manieren te gebruiken, in een vol vlak, maar ook voor accenten tussen vollere kleuren in leent de kleur zich goed. Het is tevens een kleur die perfect is toe te passen op het plafond.

Beschikbaarheid Tranquil Dawn™ materialen
Over de Flexa Kleur van het Jaar 2020 en de bijbehorende Flexa Kleurentrends 2020 wordt natuurlijk breed gecommuniceerd. Vanaf dinsdag 10 september 11.30 uur communiceren de Flexa website, en social media van Flexa over de Flexa Kleurentrends 2020 en specifiek over de Kleur van het Jaar 2020. Alle kleuren zijn dan als Flexa Kleurtester voor de consument beschikbaar. In de Flexa Mengmachine is door middel van een update de volledige Flexa ColourFutures™ 2020 Kleurencollectie toegevoegd. Alle winkels hebben de mengmachine update inmiddels ontvangen.

Inspiratie
Naast de Flexa website wordt vooral op Instagram de komende tijd volop gevuld met Tranquil Dawn™ inspiratie. Hoe pas je bijvoorbeeld de Kleur van het Jaar thuis toe, maar ook waar kun je de kleur goed mee combineren? De #TranquilDawn, #Kleurentrends, #CF20 worden naast #Flexa en #FlexaNL intensief ingezet. Deel vooral mee en tag ons met @FlexaNL!